Как се поръчва

За поръчка на дървена картина: Изпратете ни хубавa снимка и ние ще я превърнем в красива дърворезба.

Как става?

Избирате подходяща снимка. Снимката е важно да бъде ясна и светла, лицата на хората да се виждат добре, да са заснети в близък план. Важно е и качеството на самата снимка – снимки заснети с телефон, с ниска резолюция, не на фокус, НЕ са подходящи.

Хубавата снимка дава хубав резултат!

Подберете хубава снимка, която да ви харесва 🙂 Изборът на добрата снимка е най-важен, научете как да я подберете!

След като изберете подходящата снимка може да ни я изпратите тук или по email, заедно с адрес и телефон за доставка и ще ви я изработим до няколко дни. Обичайно изработката отнема 3-4 дни, но зависи от нашата натовареност.

Имате специален повод за който искате картината да е готова? Няма проблем, само ни пишете, за кога ще ви трябва и ще направим всичко възможно да я получите на време! Стараем се да изпълняваме поръчките бързо и да реагираме на вашите желания.

Изпращането става чрез куриерска фирма Еконт. Доставките се извършват в рамките на 1 работен ден, ако имате офис на Еконт в населеното място. Може да ви се достави на адреса, или да отидете да я вземете от офис на Еконт.

Всички пратки се изпращат с опция преглед, за да се уверите, че сме си свършили добре работата 🙂

Размери и цени

Предлагаме 3 стандартни размера: 20х25см; 24х32см и 28х36см. на цени съответно 30, 45 и 55 лева. Ако желаете гравиране на текст – струва 5лв. На малкият размер можем да съберем максимум двама човека, на средния се събират максимум четирима, а на най-големия сме събирали до 7 лица. Правили сме и картини с по 12 човека, но те се правят на специален по-голям размер, който зависи от самите снимки. Ако искате да научите повече за технологията на изработката и други подробности, вижте тук.