Други проекти и дървени предложения

Изработваме различни продукти от дърво – табелки, кутии малки сувенири за сватби.

По поръчка и идеи на клиенти сме правили много различни продукти. Можем да реализираме и вашата идея! Дървото е чудесен материал за нестандартни подаръци или пък сувенири за сватби и кръщенета. Винаги може да сте оригинални с подаръка си. Разгледайте някои от продуктите ни по-долу за вдъхновение 🙂

Закачалка-кола за ключове

Закачалката е от масивен бук и може да се направи с всеки модел кола по ваше желание! Размерите са приблизително 18х10см, дебелината на дървото е 5см. Повече за закачалките може да видите тук.

Дървена поставка за вестници.

Поставката е изработена от шперплат в размери 40x20x10 см. Чудесна за вашето кафене, офис, магазин!

Дървено пано за стена

Картата на света е с размери 160х80 см. и е изработена от шперплат. Континентите са изрязани на отделни парчета, лесно се закрепят за стената.

Табелки за стена, за бюро или за врата

Табелките за стена или врата са с различен дизайн – като къща, бусче, топка за ръгби, а защо не и като нещо, което вие си представяте 🙂 Размерът им е 15х24см и са изработени от бук, лакирани и с халка за окачване.

Табелките за бюро се редят от отделни буквички.  Височина на буквите 6 см, дебелина 2.5 см, дължината – по ваш избор (всяка буква е около 3 см.). Изработени са от шперплат.

 

За повече информация и въпроси – пишете ни!