Дървото оживява

Понякога нашите експерименти се получават уникално 🙂 Сега ще ви покажем какво сме сътворили последните няколко месеца с дърворезби от снимки. Насъбра се доста и въпреки пандемия, извънредно положение и всякакви драматични събития у нас и по свта, ние си работехме без да спираме.

Получихме някои много интересни задачи за дърворезби от снимки, например такива с повече текст и надписи. Хубаво е да оставиш своето полсание на трайно нещо като дървото. Макар и по-трудно и бавно за изработка, може да се направят много интересни надписи.

А някои прокети си бяха направо само текст!

Много от хората искат да си запазят хубавия фон на картината, за да им напомня къде са се снимали. Това не винаги е възможно, понекога просто няма как да се запази фона, но поняко пък се получава страхотно. Като се снимаш пред Айфеловата кула например 🙂

Или когато си с твоето осовно превозно средство…

Дори само дърворезба на возилото е много готина 🙂

Понякога се получава много интересно когато се прави портрет с домашния любимец, или пък с много любимци, или пък с много голямо семейство.

Тук са и любимите групи! Като фенове на Металика, определено с кеф направихме тази дърворезба 🙂

Проектите са много и все разнообразни, и това е най-хубавото на работата – никога не скучаем. Имали сме какви ли не интересни задачки за дърворезби от снимки, които тук ще ви оставим да си разгледате на спокойствие без повече приказки 🙂

Ако искате да сбъднем вашият проект на дърво, пишете ни!

Можете да ни последвате и във Фейсбук – https://www.facebook.com/WoodenPictures

Leave a Reply