родословно дърво

Родословно дърво

Какво по-готино от родословно дърво изработено върху дърво 🙂

Как се появи идеята

Както винаги, идеята беше на клиент и ние с радост се захванахме с направата на проекта. Всички хубави неща започва с една група скица, която после се превръща в картина на дървото 🙂

Първо трябваше да нарисуваме самия проект на родословното дърво и да измислим какво точно да бъде дървото, как да изглежда и колко голямо да бъде, така че да могат да се поберат всички имена, а и да стане красиво.

После работата започва на самата дъска – решихме дървото да бъде изпъкнало и релефът малко по-висок, за да седи по-добре. Имената трябваше да се гравират отделно, по по-фин начин, за да се четат ясно.

родословно дърво

Изработката отне повече от обичайното време, но резултатът определено си заслужаваше 🙂 Размерите на дърворезбата станаха 40х27 см, като отново е на масивна дъска от бук както останалите ни картини. Дъската е по-голяма от обичайните размери, но така седи още по-добре на стената! Ето няколко снимки да добиете представа 🙂

След този пръв проект се появиха още желания и идеи за различни видове родословно дърво, дърво на любовта, голямо и високо дърво, по-семпло и малко 🙂 Можем да реализираме и вашият проект ако искате, но първо вижте още няколко красиви снимки:

Ако ви харесва нашата изработка, пишете ни – ще направим и за вас!

Leave a Reply