Декоративни дървени пана

Решихме да експериментираме с формата и материала и се получи нещо страхотно и уникалнонай-новите ни декоративни дървени пана 🙂

Представяме ви последния ни проект с много артистични декоративни дървени пана от истински бук

Първо сътворихме само едно пано за експериметн и понеже много ни хареса се хванахме да правим още и още. Съвсем абстрактни форми, шарки, релеф и детайл… Всичко се получаваше чудесно, защото дървото е жив материал и притежава собствена уникална красота. Материалът сам предизвиква експерименти с формите. Вижте сами как се получиха нашите първи декоративни дървени пана:

Всяко пано е различно и уникално по свой собствен начин. Дървото притежава своята шарка и облик, защото всяко едно парче е различно от другите. Ние ползваме цели дъски от масив и няма следи по тях от лепене, има само това, което дървото им е оставило – шарки, кръгове, чепове 🙂

Размерите на паното могат да бъдат всякакви! В зависимост какви дъски имаме, можем да ги направим и доста големи, около 30 на 40 см. Но дори и в по-малък вариант пак изглеждаха страхотно.

В комбинация тези пана са страхотен декор за дома, 2, 3 или повече едно до друго, подобни или различни – изборът е ваш! Ако искате да притежавате едно арт пано, или може би две, или три 🙂 пишете ни!

Leave a Reply