Дървени табели

Дървени табели

Днес ще ви покажем някои табелите, които сме правили  за дом, вила или просто ей така

Дървени табели по ваша идея и наш проект

Първоначално правехме само дървени табели на малък размер, като тези тук. Това бяха основно табелки за дома или за окачване на вратата на къщата. Разширихме идеята с различни дизайни на табелките, първо бяха къщички, после добавихме топка, бусче и други орнаменти. В последствие хората се допитваха до нас за по-големи табели и ние започнахме да правим проекти и предложения.

Ето първата идея, която реализирахме, за спомен от една стара, вече несъществуваща кръчма. Размерите на табелата са 80 х 25 см. Трябваше да се доближим максимално до оригиналнта табела на кръчмата, която обаче ни беше разказана само по спомен 🙂 Накрая се получи много красива табела, която замина да зарадва новия си собственик наскоро.

Ето и една таблеа по идеен проект на тема Чуйпетлово 🙂 Трябваше да пресъздадем малко от атмосферата на това високо и готино селце върху дървото и се получи много хубаво! Релефът, с който работим, е сравнително дълбок 2-4 мм и това създава много красиви ефекти, когато се прави картинка.

Разбира се, правили сме какви ли не табели на какви ли не размери. Един от най-готините проекти беше за една къща, в която няколко години е живял и творил нашият прекрасен художник Владимир Димитров – Майстора. Беше истинско удоволствие да работим с една от неговите картини – автопортрет и да я пресъздадем на дървото!

Пишете ни с вашите идеи и ние ще ги реализираме на масвини и хубави табели от бук!

Табелите не са предназначение за окачване навън, тъй като лака няма да издържи на стихиите на времето като сняг, дъжд и лед. Препоръчваме да се окачват на сухи места, защитени от валеж (например под стряха, ако ще е навън).

 

Leave a Reply