Светеща карта на света

Светеща карта на света с много цветове!

Преди време показахме светещата карта на света, след нея направихме и една светеща Италия, сега обаче представяме отново светещата карта, но в много по-различна светлина 😉 и мнооооого по-цветна!

RGB Светеща карта на света от дърво

Най-интересното нещо на светещата карта, е че придава много мистична обстановка – светлината е покрита, ненатрапчива и приятна. LED лентите се предлагат в какви ли не вариации, за оригиналната карта използвахме топло бяло. Сега обаче сме направили картата с цветна летна. Освен че може да свети в различни цветова, има много режими на светене и идва с готино дистанционно, с което си я пускате и спирате, управлявате режимите, сменяте цвета и какво ли още не 🙂

В И Д Е О

А сега най-якото – направихме основата синя и стана като един приказен океан. Шарките на дървото прозират под окраската и правят цвета истински жив 🙂

Разбира се, може да се направи в различни цветове. Ние сме я правили в още два цвята до сега, ето я в черен вариант, както и в естествено дървесен цвят – палисандър.

Независимo, обаче, какъв е цветът на основа, картата свети стрaхотно вечер и на тъмно! Разгледайте още снимки, както и видеото, направено в един от автоматичните режими на RGB LED лентата 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=QeRiGXTiKLI. Може да свети и само в един цвят, без да мига.

Ако ви интересува нещо повече за картата, пишете ни!

Leave a Reply