Няколко красиви картини

Когато снимките са хубави се получават толкова добри картини!

Разгледайте няколко от последните ни творби и едни интересни нестандартни проекти  🙂

Тази картина беше за много специален юбилей. Направена е в най-големия ни възможен размер 32х40 см и така се виждат максимално детайлите. Всичко се получи точно както трябваше. Не правим често този размер, защото не винаги имаме толкова големи дъски, но когато имаме, резултатите са винаги чудесни, защото има достатъчно място да се включат повече детайли, а и всичко се вижда много по-добре отколкото когато е на малка дъска. Цената на този размер е 65лв.

дърворезба от снимка дърворезба от снимка

Колкото по-голяма е дъскта и колкото по-качествена е снимката, толкова по-добър е резултатът!

Този красив надпис  е проект по идея на клинет и отново е с нестандартен размер, тъй като ни беше нужно повече място, за да вместим целия текст и да се вижда хубаво в новия дом 🙂 Размерът е 25х50см и е на масивна хубава дъска. Цената е 50лв. Работим само с масив от бук, което значи че дъската е едно цяло парче дърво. Така дървото изглежда много по-добре, няма следи от слепване и се виждат красивите шарки на бука.

дървена табелка семейство

Тази наистина беше доста голяма дъска, но имаме и по-малки табелки за дом. Те също се получава много интересен и са на цена от 25лв. Табелките с къщички са размер 15х22 см.

дървена табелка семейство дървена табелка семейство

Ето тук ви показваме и няколкото от стандартните ни проекти от последните дни, които се получиха страхотно. Някои бяха колажи от 2-3 снимки, а други си бяха класически портрети 🙂 За най-добри резултати е най-важна снимката! Научете повече как да изберете снимка тук.

Винаги може да ни пишете с вашите въпроси!

 

Leave a Reply