Beer Cap Holder

Beer Cap Holder – поставка за бирени капачки

За всички фенове на биричката – събирайте си капачките!

Представяме ви най-новото ни изобретение – поставка за бирени капачки

Много готина идея да си събираш капачките от бира! Срещали сме много хора, които обичат да си пазят капачките от разни екзотични и интересни бири от цял свят. Ето перфектния начин да ги събирате, подреждате, че даже и да си декорирате дома с тях!

Какво представлява

Поставката, която решихме да направим като за проба, е във форма на картата на България с приблизителни размери 28х16 см и може да побере 17 капачки. На скоро я направихме в по-голям размер – около 50х30 см и събора цели 50 капачки!

Материалът е шперплат, а капачките се захващат много лесно – просто я поставяте, леко натискате и щраква на място! Хубаво е да е правилна форма обаче, така че внимавайте как отваряте биричката 😉

Вижте малко снимки колко готина изглежда 🙂

Направихме една и с картата на Германия, за феновете на немската биричка, или просто за пътешественици. Тя е приблизително 30 х 40 см и събира 44 капачки за бира. Можем да направим какви ли не карти, например на Великобритания, на Чехия, на някой конкретен град или на цял континент, като Европа например 🙂

Направихме и с картата на Великобритания 🙂

beer cap holder

Можем да ви изработим такава поставка, да се закача на стена или пък да е с магнити и да си я лепнете на хладилника, пишете ни! 

Наздраве!

Leave a Reply